360° Behandeling

Wat te doen tegen insecten

 • Vapona Vliegende Insectenspray

  Als u de vlieg ziet, spuit u onmiddellijk Vapona Vliegende Insectenspray in de kamer. Dit elimineert vliegen op doeltreffende wijze in slechts 3 seconden.

  Voor een optimale werking moet u schudden voor gebruik. Sluit de deuren en ramen van de kamer waar het vliegende insect zich bevindt en druk op de sprayknop. Spray met korte verstuivingen waarbij u de spuitbus rechtop houdt en naar het plafond richt, gedurende 3 seconden in de hele kamer of rechtstreeks op het insect. Verlaat de kamer na het spuiten, doe de deur dicht en wacht 10 minuten voordat u de kamer weer betreedt. Spuit niet op levensmiddelen, dieren, keukengerei of op plaatsen waar eten wordt bereid of verwerkt.

 • Vapona Vliegenvangers

  Vapona Vliegenvangers zijn vrij van gif en geurloos en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Door de vliegenvanger op te hangen worden de insecten gevangen.

   

 • VAPONA MULTI-INSECTS OUTDOOR SPRAY

  De nieuwe Vapona Multi-Insect Outdoor spray combineert een direct effect met langdurige bescherming effect om te beschermen tegen een groot aantal insecten.

  Het beschermt je tot 8 uur en is bijzonder geschikt voor terrassen en balkons.

  Voor een onmiddellijke eliminatie: spuit rechtstreeks op het insect gedurende 2 seconden.

  Voor een langdurige bescherming: Behandel vloer of terras door kort en continue naar de grond te spuiten. Spuit op de grond in een cirkel rond het gebied dat u wilt beschermen gedurende 6 seconden terwijl men zich voortbeweegt. Houd de aerosol op minstens 0.5 m van het oppervlak.