360° Behandeling

Wat te doen tegen insecten

 • Vapona Anti-Mug Stekker

  Beschrijving
  Vapona antimuggenstekker is de perfecte oplossing om uw woning te beschermen tegen muggen en tijgermuggen! Goed voor 45 nachten bewezen doeltreffende bescherming tegen muggen.

  Seizoen:
  zomer

  Actieve stof:
  pralletrine (CAS 23031-36-9): 2,0%

 • Vapona Vliegende Insectenspray

  Als u de mug ziet of hem hoort zoemen, spuit u onmiddellijk Vapona Vliegende Insectenspray in de kamer. Dit elimineert muggen op doeltreffende wijze in slechts 3 seconden.

  Voor een optimale werking moet u schudden voor gebruik. Sluit de deuren en ramen van de kamer waar het vliegende insect zich bevindt en druk op de sprayknop. Spray met korte verstuivingen waarbij u de spuitbus rechtop houdt en naar het plafond richt, gedurende 3 seconden in de hele kamer of rechtstreeks op het insect. Verlaat de kamer na het spuiten, doe de deur dicht en wacht 10 minuten voordat u de kamer weer betreedt. Spuit niet op levensmiddelen, dieren, keukengerei of op plaatsen waar eten wordt bereid of verwerkt.

 • VAPONA MULTI-INSECTS OUTDOOR SPRAY

  De nieuwe Vapona Multi-Insects Outdoor spray combineert een direct effect met langdurige bescherming effect om te beschermen tegen een groot aantal insecten.

  Het beschermt u tot 8 uur en is bijzonder geschikt voor terrassen en balkons.

  Voor een onmiddellijke eliminatie: spuit rechtstreeks op het insect gedurende 2 seconden.

  Voor een langdurige bescherming: Behandel vloer of terras door kort en continue naar de grond te spuiten. Spuit op de grond in een cirkel rond het gebied dat u wilt beschermen gedurende 6 seconden terwijl men zich voortbeweegt. Houd de aerosol op minstens 0.5 m van het oppervlak.