360° Behandeling

Wat te doen tegen insecten

 • Vapona Voedselmottenval

  De nieuwe Vapona Voedselmottenval is de eerste val ontwikkeld met een dubbel loksysteem om mannetjes en vrouwtjes te lokken. Deze nieuwe en verbeterde Vapona mottenval helpt u de aanwezigheid van motten in uw keuken op te sporen en de aanval aan te pakken. Deze makkelijke gids kan u erbij helpen de plaag in uw keuken te identificeren zodat u weet wat u moet doen om ervan af te komen.

 • Vapona Anti-Mot cassette Lavendel

  Vapona Mottencassette Lavendel beschermt wol en al uw kleren gedurende 3 maanden en brengt een frisse geur van lavendel met zich mee. Het Woolmark certificaat (de wereldspecialist op het gebied van wol) garandeert dat uw wollen kleding effectief beschermd is tegen motten. NIEUW: Met aanduiding einde levensduur!

  Draai het wiel op de huidige maand plus 6 maanden: neemt u de cassette bijvoorbeeld in gebruik in april (4), plaats dan het wiel op 4+6=10, dan weet u dat u de cassette in oktober moet vervangen.

   

 • Vapona Vliegende Insectenspray

  Als u een mot ziet, spuit u onmiddellijk Vapona Vliegende Insectenspray in de kamer. Dit elimineert motten op doeltreffende wijze in slechts 3 seconden.

  Voor een optimale werking moet u schudden voor gebruik. Sluit de deuren en ramen van de kamer waar het vliegende insect zich bevindt en druk op de sprayknop. Spray met korte verstuivingen waarbij u de spuitbus rechtop houdt en naar het plafond richt, gedurende 3 seconden in de hele kamer of rechtstreeks op het insect. Verlaat de kamer na het spuiten, doe de deur dicht en wacht 10 minuten voordat u de kamer weer betreedt. Spuit niet op levensmiddelen, dieren, keukengerei of op plaatsen waar eten wordt bereid of verwerkt.

 • VAPONA ANTI-MOTTEN STICKER

  Een praktische oplossing om wollen en andere kleding te beschermen voor 6 maanden.

  Geschikt voor alle kleerkasten. Ook geschikt voor gebruik in laden.

  1. Om de aanduiding die het einde van de werkzaamheid aangeeft te activeren, scant u de QR code op de achterkant van de stickers en dan zult u een email ontvangen wanner de 6 maanden verstreken zijn en de stickers vervangen moeten worden.
  2. Neem het product uit de verpakking en maak de te gebruiken stickers los door de beschermende film aan de achterkant te verwijderen
  3. Kleef de stickers op de binnenkant van de lade of kast

  Gebruik 1 sticker voor laden en kleinere kasten (0.25m3) en 2 stickers voor grotere kasten 1m3. Voor en goede werking moet er enige luchtcirculatie rond de stickers mogelijk zijn. Het product is 6 maanden werkzaam na activatie en applicatie van het product. Was de handen na activatie en applicatie van het product.