360° Behandeling

Wat te doen tegen insecten

 • Vapona Dubbele Mierenlokdoos

  Gebruik de Vapona Dubbele Mierenlokdoos wanneer u mieren ziet. Zet de lokdoos op een mierenspoor of vlak bij het nest. Wanneer u mieren ziet, wordt aanbevolen om meer lokdozen te zetten om de doeltreffendheid van de behandeling te vergroten.

  Vapona Dubbele Mierenlokdoos bevat twee verschillende lokstoffen, omdat mieren in verschillende levensstadia aangetrokken worden door verschillende voedselsoorten. Op deze manier wordt het maximale aantal mieren aangetrokken. De mieren nemen de lokstoffen mee naar het nest, waardoor de hele kolonie getroffen wordt. De Vapona Dubbele Mierenlokdoos is een zeer doeltreffend middel tegen de rode en de zwarte huishoudelijke mieren (m.u.v. faraomieren).

 • VAPONA OUTDOOR SPRAY MULTI-INSECTS

  De nieuwe OutDoor Spray Vapona combineert de prestaties van een direct effect op het product en het product van een langdurende bescherming effect om te beschermen tegen een groot aantal insecten.

  Het beschermt je tot 8 uur en is bijzonder geschikt voor terrassen en balkons.

  Voor een onmiddellijke eliminatie: spuit rechtstreeks op het insect gedurende 2 seconden.

  Voor en langdurende bescherming: Behandel vloer of terras door kort en continue naar de grond te spuiten. Spuit op de grond in een cirkel rond het gebied dat u wilt beschermen gedurende 6 seconden terwijl men zich voortbeweegt. Houd de aerosol op minstens 0.5 m van het oppervlak.

 • Vapona spray tegen kruipende insecten

  De spuitbus tegen kruipende insecten doodt allerlei kruipende insecten. Dankzij de geconcentreerde formule zijn zelfs kleine dosissen van spray doeltreffend tegen kakkerlakken, mieren en spinnen. Het product werkt snel en langdurig. Het verjaagt insecten uit hun schuilplaats. Het langdurige effect blijft zelfs als de behandelde ruimten niet schoongemaakt worden (minstens 6 tot 8 weken). Speciaal bestemd voor moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals nesten, onder kasten en langs plinten - daar waar kruipende insecten leven. 

 • Vapona mierenpoeder

  Verspreid een kleine hoeveelheid poeder over de doorgangspunten of aan de ingang van mierenhopen. Herhaal indien nodig. Het product kan ook gesproeid worden met een verhouding van 100 g product per liter water. Goed schudden en meteen sproeien aan de ingang van mierenhopen. De sproeier goed reinigen achteraf.